Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Salg og produktion af print og indramninger varetages af:

Luftfoto Danmark ApS
Langager 46
5471 Søndersø
CVR. 27466672
Tlf.  +45 28192826
info@luftfotodanmark.dk

 

Ansvar.

Handel på luftkunst.dk.linux259.unoeuro-server.com kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Luftfoto Danmark.

Luftfoto Danmark, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere at luftkunst.dk.linux259.unoeuro-server.com til hver en tid vil være fejlfri og fuldt funktionel. Luftfoto Danmark kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af siden, såsom problemer med internet-forbindelse eller opkobling samt anvendelse af ikke tidssvarende computere eller programmer. Luftfoto Danmark kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af email eller downloads. Luftfoto Danmark tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering.

Rammeprint.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Ordrebekræftelse.

Når vi har modtaget din ordre, får du med det samme en online-meddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, indtil du har modtaget din ordrebekræftelse via email.

Leveringstid.
Normal er der en leverings tid på ca. 4-7 arbejdsdage. Det kan variere i forbindelse med jul og sommerferie.

Forsendelsesudgift.
Forsendelses udgift vil blive pålagt bruger.  Forsendelse sker typisk med GLS.
Skader under forsendelse, skal meddeles Luftfoto Danmark hurtigst muligt.

 

Faktura.
Den ordrebekræftelse, som du modtager, når betalingen er afsluttet, er samtidig din faktura.

 

Returnering af varer.
Hvis det af den ene eller anden grund er nødvendigt at returnere det købte, skal samme embellage bruges som ved ankomst.

 

Reklamation.
Der er 2 års reklamationsret, på produkter leveret fra luftkunst.dk.linux259.unoeuro-server.com

Billeder som hænges i direkte sollys, vil kunne falme inden for de 2 år.

Alle reklamationer behandles enkeltvis, og alle reklamationer tages seriøst.

Hvis reklamationer går på produktets kvalitet, sendes slutproduktets original til nedenstående adresse, hvorefter Luftfoto Danmark vil foretage en vurdering af reklamationens rimelighed.

Ved alle reklamationer skal ordrenummer opgives.

Reklamationer, som ikke kræver fremsendelse af slutprodukt, kan også beskrives på info@luftfotodanmark.dk

 

Returneringsanvisning.
Varen bedes sendt til:

Luftfoto Danmark ApS
Langager 46
5471 Søndersø

 

Refundering efter berettiget reklamation. Du får varebeløbet retur inkl. porto.
Beløbet indsættes på det betalingskort, som blev anvendt ved købet.

 

Luftkunst.dk fejl.

Hvis du modtager en forkert eller beskadiget vare, refunderer Luftfoto Danmark forsendelsesomkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen.

 

Kreditperiode, betalingskort.

Så snart Luftfoto Danmark har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå nogle uger, inden beløbet er disponibelt på din konto.

 

Farver og størrelser.

Luftfoto Danmark er ikke ansvarlig for mindre forskelle i farver eller størrelser på vores webside da dette kan være skærm afhængig. Dette bliver ikke betragtet som en Luftkunst.dk-fejl og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen.

 

Sikkerhed ved køb.

Det er fuldkommen sikkert at handle på luftkunst.dk.linux259.unoeuro-server.com

Luftkunst.dk benytter et af PBS godkendt betalingssystem, som sikrer, at alle følsomme data i forbindelse med betaling for ydelsen sendes via en krypteret og sikret forbindelse til PBS.

Alindelige betingelsers formål og rækkevidde.

Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer, som forbrugere (herefter benævnt ”Kunden”) foretager på Luftkunst.dk (herefter benævnt ”Sælger”) hjemmeside luftkunst.dk.linux259.unoeuro-server.com.linux259.unoeuro-server.com. Samtlige oplysninger (herunder nærværende vilkår) på hjemmesiden, og i forbindelse med afgivelse af ordren er på dansk, og aftalen indgås på dansk. Disse betingelser accepteres af Kunden i forbindelse med afgivelse af ordrer, og de vil endvidere til enhver tid være tilgængelig på Sælgers hjemmeside, ligesom de kan rekvireres ved henvendelse til Sælger pr. e-mail.

Ordremodtagelse og aftaleindgåelse.

Ordreprocedure: Umiddelbart før endelig bekræftelse af bestillingen vil Kunden på hjemmesiden se den samlede pris for bestilte varer og forsendelsesomkostninger samt evt. andre gebyrer/omkostninger, og Kunden vil inden endelig afgivelse af bestillingen få mulighed for at rette evt. fejl. Efter Kundens bekræftelse af bestillingen vil Kunden via den af Kunden oplyste e-mail adresse umiddelbart efter modtage en e-mail med en ordrebekræftelse med de af Kunden bekræftede oplysninger, herunder oplysninger om Kundens ordrenummer, navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse, oversigt over de bestilte varer. Kunden opfordres til at gennemgå bekræftelsen og meddele Sælger, såfremt ordrebekræftelsen efter Kundens opfattelse ikke stemmer overens med den afgivne bestilling. Kunden opfordres til at gemme og evt. udskrive ordrebekræftelsen. Ordren vil blive opbevaret af Sælger, men vil ikke – udover ordrebekræftelsen – være tilgængelig for Kunden efter ordren er afgivet. Endelig aftale mellem Kunden og Sælger anses for indgået, når Sælger har bekræftet ordren, Sælger vil dog snarest mulig underrette Kunden, såfremt et forbehold, f.eks. at varen er udsolgt, gøres gældende. Kunden er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede oplysninger om Kunden er korrekte, idet Sælger ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Priser og betaling:  Priser og valuta, Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Varen afregnes i DKK, og alle priser, afgifter og omkostninger angives i DKK på hjemmesiden, ordrebekræftelsen og fakturaen. Alle opgivne priser er inkl. afgifter og moms, medmindre andet særskilt fremgår ud for varen.